Husets eksteriør

Hvilke preferanser er det som påvirker ditt valg av husets eksteriør. Er det ønsket om å være spesiell, eller er det bare det praktiske som er viktig i denne vanskelige beslutningen?

Vi kan kanskje stille de samme spørsmålene når vi kommer til valg av trapp og gulvbekledning. Både valget av trappens konstruksjon og synsinntrykk vil være av største betydning. Skal trappen være en dominerende koloss, eller skal den være et av husets viltigste møbel?

Vi tror at tanken om at trappen skal være et arkitektonisk innslag som er med på å understreke din personlighet vil være et avgjørende punkt i beslutningsprosessen. Trappen skal være usynlig samtidig som den skal gi signaler om din personlighet. Et åpent sinn har mye tilfelles med en trapp med «usynlig» rekkverk av glass. Et signal om at du vil at lyset skal spille førstefiolin i ditt hjem.

En trapp er ikke bare en » stige » som hjelper deg å komme fra en etasje til neste etasje. En trapp er like viktig med hensyn til funksjonalitet og synsinntrykk som valget ev en sofa. Begge skal være med på å gi signaler om din personlighet.

Når vi kommer til gulvet som ofte er betegnet som husets juvel, en diamant. Hvordan skal bredden på hver plank være? Hvor mange staver skal gulvet gi inntrykk av at det består av? Skal det være lyst eller mørk? Skal det være oljet eller lakkert? Ja rekken av spørsmål er uendelig.

Jeg tror det viktigste med et gulv at det har sjel med funksjonalitet, slitasje og skjønnhet

Hjemmets to viktigste komponenter er trappen og gulvet. Begge er din signatur av personlighet.