Leveransen

Når du handler hos oss skal du vite at du gjør en trygg handel.

Via vår hjemmeside velger du ut ditt gulv som du ønsker og sender av gårde en ordre på denne igjennom systemet. Om du er usikker ringer eller mailer du oss med dine spørsmål slik at vi kan gi deg våre beste råd slik at du kan får det slik du ønsker. Før vi effektuerer ordren videre til lager eller fabrikk vil vi ta direkte kontakt med deg enten via telefon eller mail slik at vi enighet om mengde inklusive ekstra m2 som går vekk i kapp (5-7% er normalt) pluss ønsket leveranse adresse.

 

Har vi dette på lager sender vi deg en faktura for hele beløpet og sender etter dette leveransen til deg når fakturaen er registret betalt på konto. Er det spesialprodusert gulv som mye av det vi har er vil vi ta dette videre med fabrikken for å få planlagt leveransedato. Etter aksept fra deg på leveransedato sendes da en faktura på 50% av totalsummen for å sette i gang produksjonen hvorpå resterende beløp betales rett i forkant av leveringen. Betalingen av ordren skjer ikke via www.perfektegulv.no, men ved at du som kunde mottar en faktura fra oss som du betaler selv via din bank.

 

Du velger selv om du vil hente leveransen utfra en av våre samarbeidspartnere på transport eller transport helt hjem. Våre samarbeidspartnere er Schenker og Bring. Leveransen skjer på bakkeplan ved lastebil men om ønsker å få bæret gulvet ditt en annen hjelper vi deg med dette også gitt av vi har folk tilgjengelig. Se ellers våre betingelser for nærmere informasjon.

 

Ser frem til en hyggelig handel med deg.